top of page

QUI SÓC

Vaig néixer a Barcelona el 18 de juliol de 1.987. Estic llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat de Barcelona i sóc el col·legiat número 52.212 en el COPLEFC (Col·legi de Llicenciats en Educació Física i Eport i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya).

Sóc instructor expert del Mètode Hipopressiu M.Caufriez, expert perinatal en Tractament Saludable i Activitat Física durant l’Embaràs, i entrenador superior de Triatló per la Federació Espanyola de Triatló.

Treballo com a entrenador personal, ajudant, mitjançant l'activitat física, a que les persones puguin aconseguir els seus objectius tant a nivell de salut com de competició.

A nivell personal competeixo en diferents proves de triatló, havent participat en campionats d'Espanya com a guia (3a posició el 2012) i també en proves individuals com la Triatló de Barcelona i la d'Empuriabrava, entre d'altres. Actualment m'estic preparant per a córrer la Marató de Boston, després d'haver-me classificat a la Marató de Barcelona amb un temps de 2h58'44".

bottom of page